Politica de retur

Pasi pentru retur

Ceea ce ai comandat nu este ceea ce ți-ai dorit? Nu e nicio problemă, poți returna produsul, care fie nu s-a potrivit ca mărime, fie ca model sau ai identificat un defect de fabricație. În orice situație, te rugăm să urmezi pașii pentru retur pe care îi găsești mai jos:

 • Costuri de retur

  Taxa de transport pentru returul coletelor trebuie să fie achitată de către client.

 • Restituire contravaloare produse

  Potrivit OUG nr 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice telefonic comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Produsul returnat trebuie să fie în aceeasi stare in care a fost livrat şi recomandăm să fie în ambalajul original. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului, inclusiv după caz, a costurilor livrării, se va face în cel mult 14 zile de la retur, în contul bancar menționat telefonic sau printr-un mesaj.

 • Produse care nu pot fi returnate

  Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile lui. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vandut ca și nou, ed media plus isi rezerva dreptul de a solicita costurile pentru readucerea în starea inițiala (dacă este posibil) sau la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. In cazul în care instrucţiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate în totalitate, sau produsul a fost pătat sau rupt de către cilent, produsul nu este acceptat la retur.

 • Pentru a putea face rambursarea, vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

  • numele titularului contului Iban furnizat să fie același cu numele titularului contului ed media plus (numele înregistrat).
  • putem rambursa numai într-un cont bancar românesc.
  • vom rambursa in LEI.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți